SİVAS / YILDIZELİ - Güneykaya İlkokulu

Nis

Yarınlarımızın ışıklarına büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün dünyada tek olan hediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Mrt

18 Mart Çanakkle Zaferi ve Şehitleri Anma Günü için, okulumuzda tüm kademeden öğrencilerin katılımıyla program hazırlandı. Şiirler, oratoryo gösterisi, koro eşliğinde günün anlam ve önemi üzerinde duruldu.

Mrt

Okulumuzda 1-4. Sınıflar arası ve 5-8. Sınıflar arası bilgi yarışması yapıldı.

Ock

Okulumuz öğretmeni Serkan YILDIRIM'ın düzenlendiği Top Sektirme Yarışması yapıldı. Başarılı olan öğrencilerimize madalya verildi. Öğretmenimize ve katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

Kas

Hedef Projesi kapsamında yapılanokuma saatleri etkinliklerinde okulumuz kitap okumaya devam ediyor.

Mrt

Okulumuz 4/A Sınıf öğretmeni Selçuk ALACA ve öğrencileri tarafından hazırlanan "İYİLİK KUTUSU" diğer sınıflarımıza tanıtıldı.İyilik kutumuzun amacı;öğrencilerin yardımlaşma duygusunu öne çıkarmak amacıyla hazırlanmıştır.Kutumuzda kalem,silgi,boya,defter vb.kirtasiye malzemeleri mevcuttur.Okula geldiğinde kirtasiye malzemelerini unutan öğrencilerin ihtiyaçlarını bu kutudan giderip okul çıkışı malzemeleri yerine koyarak projenin sürdürülebilirliği amaçlanmıştır.